Beste crypto kopen met iDEAL Apps 2019 – iOS en Android

Beste crypto kopen met iDEAL Apps 2019 - iOS en Android

Wil je crypto kopen met iDEAL via een Android of iOS App? Hier vind je de beste crypto kopen met iDEAL Apps van Nederlandse bodem. Met deze apps, geschikt voor Android en iOS, kun je eenvoudig de beste cryptovaluta kopen met iDEAL.

1: Crypto kopen met iDEAL via de Coinmerce App

Met de cryptocurrency App van Coinmerce kun je snel en eenvoudig bijna 100 verschillende cryptocurrencies kopen met iDEAL. En er worden regelmatig nieuwe cryptocurrencies toegevoegd. Je hebt geen eigen wallet nodig. Deze crypto app is geschikt voor iOS en Android.

Maak een account aan bij Coinmerce en download de app. Na registratie kun je direct crypto kopen met iDEAL.

2. Crypto kopen met iDEAL via de Bitmymoney App

De tweede cryptocurrency app waarmee je crypto kunt kopen met iDEAL is van de Nederlandse crypto broker Bitmymoney. Via deze broker kun je Bitcoin, Ethereum en Litecoin kopen, verkopen en bewaren.

Maak een account aan bij Bitmymoney en download de gratis app voor iOS en Android.

3. Crypto kopen met iDEAL via de LiteBit App

Sinds kort heeft de Nederlandse crypto broker LiteBit een app. Op dit moment is deze app alleen beschikbaar voor je iPhone of iPad. Met deze app kun je direct meer dan 50 cryptocurrencies kopen met onder andere iDEAL. Daarnaast kun je de crypto koersen live volgen en prijs alerts instellen.

Op dit moment is het aantal Nederlandse cryptocurrency apps nog zeer beperkt. Zodra er nieuwe Apps zijn voegen we die toe aan deze lijst. Ontbreekt er een app? Laat het ons dan weten.